Friday, 5 July 2013

Jatuh Bankrup!

Assalamualaikum w.b.t,

Haish. Hanya mampu mengeluh tatkala jarum melewati pukul 12.01am mataku still cerah dek kerana kusyuk membuat kira-kira. Esok ada test mat ke? Hurm, agaknya. hehe. Well, korang mesti dah tidur lena kan? Xpum tengah syok landing2 sambil tengok movie or tengah blogwalking. (Xsempat nak post entry ni semalam.hee) Tapi lain cerita Cik Tiey. Cik Tiey jaduh bankrup wei. hoho. Sekarang ni tengah menyiapkan proses kira-kira badjet, well haritu duit mashyuk so ape lagi kalau xlain xbukan sponsor segmen/GA yg blogger lain organized. Xbanyak pum Cik Tiey sponsor, just untuk 9 blogger je memandangkan ni kali pertama jadi sponsor. That's why la terabur bagai my life & finance management buat seketika waktu.

Fuhhh. Kira-kira semua, aik "aku sponsor jugak eah GA ni". Check2 memang pum, memandangkan proses sponsorship berlangsung kat blog dia, xtau bila masanya dia approved. heee. Tu lah, xalert sangat. Baru tau nak jadi sponsor ni susah jgak eak. Oleh yang demikian, sponsorship ditutup rapat2!! Sikit pum xkan terbukak.ekeke. My sponsorship is out of badjet and beyond of my expectation tau. Sebab tu lah jadi cenggini, garu kepala yang xgatal. Haduiii.

Proses kira-kira yang masih berlangsung tatkala jam pukul 12.28a.m semalam..heee


Kira-kira-kira-kira....Terkejut, total up One hundred sumtim jgak. Mak ai, macam daun kayu je Cik Tiey wak keluar duit tu. Xrasa pape. Tapi sekarang dah merasa la. kuikuikui


##Entry ni sekadar luahan semata-semata. Tu lah nak sponsor sangat so pandai tanggung lah. Heee, harap jangan ada ayat camtu ea. Kecik hati Cik Tiey ni. Dah la sekarang ni poket dah kecik, xkan lah hati pum sama cam tu gak. By the way, thanks la kepada sapa-sapa especially blogger2 yang sudi terima hadiah yg Cik Tiey sponsor ni, sorry sangat2 sebab xseberapa tau :D Even though poket kecik sekarang ni, tapi rasa happy sebab dapat sponsor and buat charity.heee




7 comments:

  1. pandainye mengira ek, untunglah. hehe.

    ReplyDelete
  2. pandainye mengira ek, untunglah. hehe.

    ReplyDelete
  3. cik tiey.. xpa.. pahala sedeqah ada kalau kita ikhlas :)

    ReplyDelete
  4. Yup betul tu prof.

    @Teena, best la jgak. follower blog & fanpage naik, then dapat buat charity. Yang penting dapat pahala :D

    ReplyDelete
  5. Baguslah sponsor bnyak2. Pahala pum dapat bnyak jgak :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)