Tuesday, 2 July 2013

The End Of Dangerous Love

Assalamualaikum w.b.t,

Good mornim guys & have a nice day. Moga hari ni lebih baik daripada hari lepas2 ye. Insha'Allah. Let move on to the main topic, citer "Dangerous Love" drama Filipina yang baru je berakhir kelmarin, 1 Julai 2013. Pelakon utama Homer Alcaraz (Dingdong Dantes)  & Marian Rivera (Proserfina) gandingan mantap pasangan sejoli ni yang pernah berlakon dalam citer Marimar. Conpem kot korang kenal! Actror & actress yg hot and femes kat Filipino tuuu.

Dangerous Love Filipino Drama


Finally berakhir jugak citer ni where Proserfina bahagia disamping suami tercinta (Homer) dan anak lelaki mereka. Boleh kata happy ending lah, sebab masing2 dapat cinta yang dikejar mereka smua tu. So, starting today ada pengganti drama filipina baru, jeng2x. Tengok ye, kul jam 4.00pm tu.

Dingdong & Marian Rivera




2 comments:

  1. sy suka cerita ni tp tak ley tengok ending dia. sedih

    ReplyDelete
  2. @Nur Aqilah, awk tengok kat tonton je la. hehehe. Best kot last part tu, happy smua.hehe

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)