Friday, 27 September 2013

Makanan Asas Student

Assalamualaikum w.b.t,

Malam yang indah dan dingin lebih syok dapat makan "Makanan asas student" kan! Eah ape ke benda tu makanan asas student?? Kalau korang teka salah memang korang ni xpernah jadi pelajar la, atau pun korang ni having a good lifestyle. hihi. Makanan asas student tu "Mee Segera" la.hohoho. Ape lagi kalau bukan benda tuu. Instant food easy to prepare and to eat. muahaha. But easy to make you being infected by disease xgituu? hoho. Biasalah student ni memang camtuu. Benda wajib nak bawak time nak masuk hostel of coz lah mee segera. Hurmmm. Yummy2x.


ctually Tiey bukan penggemar mee segera, tapi dah terdesak. Malas nak turun tingkat 7 ni even trun guna lif. hahaha. Bila dah malas semua jadi alasan kan. Sekarang ni boleh la makan maggie, tapi bila dah dekat nak final kena elakkan lah, nanti xpasal2 otak jadi blank. Maggie kan bahaya. hehehe. Ok tu je lah entry mengarut malam ni. Jom layan Maggie Tom Yam. Slurrppp.

14 comments:

  1. mmg standard...mai dlu pn cm tu...kadang2 bkn pe...xleh nk elak

    ReplyDelete
  2. HEHEHE , kena seimbangkan pemakanan maggi tu , jangan makan hari2 tauu , nnti lembap lak otak .. pastu rasa malas je.. hehe.. betul ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Tiey makan maggie sbulan 1x je xlebih, ni thap terdesak sngat. :D

      Delete
  3. Saya dekat univ memang jarang makan Maggie. Kononnya nak jaga otak. Hehe. Tapi kalau kt rumah sy sebat jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. hehehe. Ok la cam tu. Kat rumah rembat semua xpe, kat U kena jaga elok2 otak ni.huhu

      Delete
  4. Teringat time Lynn student dulu..Rindu.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. The best of moments during studenthood kan.

      Delete
  5. hahaha..betul tu..kadang2 tengah malam lapar..megi jgak jadi pengalas perut..

    ReplyDelete
  6. hahaha..ini makanan paling murah...sedap...dan cepat...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Semestinya, lazat, cepat tetapi berbahaya.

      Delete
  7. megi ni masa kat uni dulu kira macam dah jadi makanan asasi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Memang pum. Benda wajib kena bawak :D

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)