Thursday, 10 October 2013

Ouh Mum! I'm so tired T.T

Assalamualaikum w.b.t,

This entry is auto post regarding of busy, no enough time to create and post entry. Ayoyoyo. Pukul 3.15a.m Tiey belum tido lagi? Ni xboleh tido terkenangkan 2 hari lagi nak balik kampung ke? hohoho. Maybe almost students tengah duk pikir macam tuu. Tapi tidak bagi Tiey. This week is such a horrible week. Dah macam final dah even though my journey was just begun. Minggu ni penat lah sebab bnyak hal kena settle especially test dan quiz. Quiz dah settle hari Selasa haritu, Statistic for Engineering. Perhh, study bagai nak pecah kepala last2 soalan entah pape susah sangat2.


Haraplah 2 test yang sedang menunggu petang Khamis ni, Genetic test dipermudahkan. Dah settle yang test ni, pastu balik tu belek buku mengadap Microb la plak well hari Jumaat pagi ada test la plak. Memang dalam kepala otak Tiey ni duk pikiq pasal test and study je. Xsempat nak pikiq pasal balik. huhuhuk. Xpe, nanti habis kelas petang Jumaat tu pastu balik dan terus packing barang. Al-maklumlah naik bas pukul 9malam tu. Dasyat betul planning...Honestly this week is the most challenge week! Letih fizikal dan mental. Hari Isnin-Selasa balik jalan kaki maa, sebab kelas habis sampai pukul 6ptg so bas dah xde. The conclusion nya jalan kaki lah balik dari kampus ke hostel. Penat2x. Malam tu lemah longlai, nampak katil je.hoho

Tu jelah sempat nak coret kat entry kali ni. Lain kali pulak conteng panjang2 kat sini. Penat mak oi jadi budak degree ni. Be patient and be strong~ Doakan Tiey semoga dipermudahkan segala test2 yang bakal diambil. A+ ambo nak kalau boleh. Insha'Allah. If there is a will, there is way :) 

6 comments:

  1. :)
    nnt singgahla blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. take care tiey...best of luck utk test ye...jgn tdo lewat2 sangat...tak elok utk kesihatan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Sally. Hihi. Kadang2 je tido lewat nak wak camner bila dah emergency camni.

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)