Saturday, 9 August 2014

Buat Ic Baru

Assalamualaikum w.b.t

Dah xde modal nak citer so meh nak gtau yang Tiey baru je buat ic baru. Lol -.-
Orang lain dah lame buat ic baru, kita baru je nak buat. Al-maklumla student bizi sangat kan. So time cuti sem ni lah leh buat ic baru include two of my sisters.

**** Ic baru. huhu ****


Nak dijadikan cerita, Wisma tempat buat ic tu bukak kul 8.00 - 12.00. Tapi kiteorang pi sana last minute sebab oversleep, lepas subuh sambung tido. Ish, anak dara ape. hehehe.

Sampai sana kul 12.40pm dah, so kamilah manusia yg terakhir buat ic. hahaha.
Dan cerita hari ni lak, hari Sabtu wisma buka pukul 8.00-2.00pm, kami sampai kat sana 1.50pm. Terus sampai sana dan ambik ic. Lagi kami manusia yg last. hahaha

**** Ni ic lama. Xtukar sebab still nampak baru. hehe. Time ni form 4 or 5 kot ****


**** 3 anak dara buat ic baru, adik bongsu yg snap photo. hehe ****


.

18 comments:

  1. tahniah atas ic baru.. heheh

    ReplyDelete
  2. Ic baru muka sama ja, maintain

    ReplyDelete
  3. MG pun buat tapi belum ambik je lg ..huhu
    ambik lmbat kne cas x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Hurm, rasanya xde kena byar cas pape pum.

      Delete
  4. Replies
    1. Hihi. Sekarang ni leh pakai tdung kaler pape pum. Kalau dulu hitam je la.

      Delete
  5. u all beraya kt wisma ker sambil2 buat ic...jangok semacam :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya tiey,, ^_^ akak pon dalam perancangan nak menukar ic jugak.. ic yg sekarang ni dah buruk gila dan muka pulak macam bangang .. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya sis Lieya. Hihi. Alaa. Xpe, luar cun je :)

      Delete
  7. salam. muka tetap cantik..sy ic baru haihhh..buruk muka hahhahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. hehe. Thanks. Redha je la kan, :)

      Delete
  8. so nice , your picture is impress with me, special you aree very beautiful, save lagu

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)