Sunday, 5 April 2015

Happy Birthday My Friend, Dayat

Assalamualaikum w.b.t,

Special entry for you dear xrommate, but still classmate, friendmate, fusionmate and ape2 je lah. Sanggup buat entry lewat malam just because of you. huhu


03 April is your bornday! Happy birthday to you Hidayatul Mustaqim or known as Dayat. Turned to 23 sweet years old. Alhamdulillah, dah besar panjang means dah xlama nak kahwin tuu. lol. Ok. tahun depan habis degree kan. hehe :)


Serious rasa cam terharu bila awak gtau "Bila saya check hp, xde plak wish dari awak".......The closest one-friend- xwish. Saje je tuu sebab nak suprise kan awak malam tuuu. hehehe
I always remember the day wahai dear friend Dayat ♥♥♥♥♥♥

Nanti kita celebrate birthday sama2 yer, tunggu my birthday dulu. huhu. Thats all. Nanti jangan kata yang blog Tiey berhabuk sebab dah buat special entry for u dayat. hehe. 

At the same time sambut birthday Hisyam 30 March, Happy birthday bro :)


Together celebrate both of  bornday friends Dayat & Hisham :)
Happy bithday to both of you!

Semoga dipanjangkan umur serta berjaya didunia & akhirat. Amin.



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)