Sunday, 5 April 2015

Nasi Kerabu Nara Jumbo Femes!

Assalamualaikum w.b.t,

Mana peminat nasi kerabu ni. Haa meh nak review nasi kerabu yang ti makan kat sini
Location: PKNS Shah Alam


Jemput singgah fb dia, nanti korang leh skodeng apa menu yang ada kat situ. 



Tiey order Nasi Kerabu NARA Jumbo + Teh tarik madu ice


Perhh teh tarik madu ice dia memang sedap + nasi kerabu tuu


Ni makan lepas men bowling kat Plaza Alam Sentral (P.A.S)..Kul 8.30pm kiteorang pi mam sini, means kedai ni still bukak even malam. Tu yang nak highlight. huhu

Nasi kerabu ketam kat sini xde, ada kat cawangan lain. Plan nak mam yg ketam punya, tp xpe la try yg nara jumbo punya. Ni gambo dio. Curik dr fb HON


Kedai kat PKNS:


Food star?
4/5 stars given from me! Knp bukan 5 stars sebab rasa cam agak kering, biasa rasa cam basah sikit  sebab ada kuah yg kurang selain budu dan sambal.
Recommended utk u all try. Xrugi kalau datang mam sini.


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)