Friday, 19 September 2014

Alhamdulillah, Menang Cash RM50 & Topup RM10

Assalamualaikum w.b.t,

2 weeks already, student life had just began. Tapi, serious memang busy sebab sem ni dah masuk sem 4 so kena prepare for final year project. Class tu xde pack sangat, tapi macam tu lah as a student.
Sampai lupa pulak nak update pasal senarai pemenang GA yang Tiey join tu. 


So, hari ni Tiey try check senarai pemenang utk GA:
*** Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com ***
*** Giveaway Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih ***

Alhamdulillah Tiey menang both of these GA. Honestly memang xsangka yang Tiey menang memandangkan ni antara GA yang Tiey join setelah setahun xjoin mana2 GA.

Thanks to Mamaniza serta sponsor, dapat topup RM10.
&
Thanks to Emas putih also as sponsor, dapat cash RM50

Rezeki betul. Boleh jimat cket ni, Alhamdulillah once again :)

12 comments:

  1. boleh buat tmbh duit poket skit kn? :)

    ReplyDelete
  2. ICE ACE ADVENTURE SEKETUL.. :D :D

    ReplyDelete
  3. tahniah... rezeki melimpah ruah :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dear, rezeki datang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks jugak to mama as organizer's one of the GA :D

      Delete
  5. Wahhh awak ke yang menang tu? hihi kita join dua dua tapi tak menang. Tahinah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Ouh ye ke, xpe usaha lagi. Insha'Allah nanti dapat la tu :)

      Delete

Terima Kasih sudi datang ke blog fatihahazanan92@blogspot.com
Komen anda sedatang ditapis, sila tunggu kejap ye 😘