Tuesday, 16 April 2013

Oh My Lappy :(

Assalamualaikum w.b.t,

Seminggu dua ni jarang2 je on9, lebih2 lagi update blog. Al-maklumla pakwe kita diambik org, 'My beloved lappy" dibawak ke penang atas urusan penting. Insha'ALLAH 2 minggu lagi sampai lah my lappy tu. Weeee. xsabar nya. Titew rindu shangatttt. puiiiih. Ayat gedik siot. kikikiki. Hidup si bujang tanpa laptop such as our beloved people being taken away from us. Well, kawan sejati mmg la terasa bila xde dia disamping kita. Runningman, movies, games, blogging, memories and important things ade dalam tu, so terhenti sekejap life sebelum ni.

Sekarang sudah bermula cuti-cuti Malaysia, hanya mampu lepak dan goyang kaki kat rumah. Plan nak update status psal2 zaman2 dahulu, especially kenangan dengan kengkawan xdpat nk realisasikan.huhuhu. Just waiting for the stuff. I'm just trying to tell you, betapa rindu nya kita kat dia, Oh lappy <3


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)