Saturday, 6 April 2013

Shiseido Mask

Assalamualaikum w.b.t,

Good everning you alls. Korang pernah dengar x Shiseido mask ni? Mesti la kan, sbab sekarang ni trend kecantikan, dari Jepun, Indon and the most famous one of coz la Korea. Best ke pakai benda ni? Ok. Nak cerita ckit pasal pengalaman Cik Tiey setelah memakai benda ni well ade ramai yang berpuas hati sebab lepas pakai tu, muka jadik licin. Pehal la plak?? Sebab function mask ni untuk remove bintik2 hitam kat muka tu. Based on testimoni org lain, nampak cam berkesan la, sebab banyak bintik2 putih yang melekat kat mask ni, lepas kita remove benda ni dari muka. 

Cik Tiey camaner plak?? Hampeh. Lain dari yg diiklankan. Oit. Cik Tiey niat nya bukan nak merudumkan bisnes benda ni, tp tu hak Cik Tiey kan sebagai customer. Ketidak puas hati yang melanda. kuikuikui. Tapi belum cuba belum tau kan, so korang try la guna dulu. Mane tau jerawat2 korang memang xakan muncul terus.hehehe. Tapi sakit la jgak time nak remove mask tu. Nak teriak Cik Tiey dibuatnye. Jom cuba you alls.


#### Cumil x Kak Ton?? Hitam pum menawan. muahahahah






No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)