Friday, 16 August 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum w.b.t,

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

47 comments:

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  2. Welcome dear. Baru 3,4 kerat bw blog diorang. Insha'Allah sambung esok pulak.hehe

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi bw blog ni. Selamat Hari Raye jugak :D

      Delete
  4. Bw+follow here ^^

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done balas kunjungan awak sambil follow sana :D

      Delete
  5. TB join segmen yg sama..jom singgah blog TB http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done balas kunjungan TB. Salam Aidilfitri jugak, Maaf zahir & batin :)

      Delete
  6. Salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  8. mama datang dari segmen yang sama....

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mama. Tiey dh blogwalking blog Mama :D

      Delete
  9. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama...
    (follower#512)
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Done balas kunjungan @pha :D

      Delete
  10. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Thanks sudi bloghopping sini. Done balas kunjungan @kenit ;)

      Delete
  11. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Thanks sudi singgah sini. Selamat Hari raya jugak.

      Done singgah & follow your blog sis @Lina :)

      Delete
  12. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye. Selamat petang jugak. Thanks sudi singgah blog Tiey :)

      Done bloghopping blog @anis :)

      Delete
  13. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal tiey :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @ekin. Ouh ye ke, Try fix eak Insha'Allah ok tu kejap ag.hehehe

      Salam Kenal jugak ekin :)

      Delete
  14. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini. Done singgah blog awak :)

      Delete
  15. singgah dari segment yg sama .,. salam kenal.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal & Thanks sudi singgah sini. Done visit back and follow you cik lieya :D

      Delete
  16. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam dan salam sejahtera keatas kamu.

      Thanks sudi singgah blog Tiey @eraz. Done singgah blog eraz :)

      Delete
  17. salam perkenalan dari segmen sama jugakk..

    ReplyDelete
  18. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini @Tsania. Done bloghopping blog awak :D

      Delete
    2. mOst wc dear ;) done follow :D

      Delete
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini. Done bloghoping & follow awak @Cik Ita

      Delete
  20. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak. Thanks sudi singgah sini.

      Done bloghopping sambil follow blog @jie :D

      Delete
  21. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini. Done bloghopping & follow blog @Mrs.Secretary :)

      Delete
  22. dtg drp segmn yg sama ... done follow (528)

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini. Done bloghopping & follow blog awak !harum :)

      Delete
  23. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini.

      Done bloghopping & follow blog @sya :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)