Tuesday, 18 June 2013

Anna Kendrick "Pitch Perfect"

Assalamualaikum w.b.t,

Hye. Have a nice day i wish to all of you. I wanna tell you or sharing to all of you about Anna Kendrick. Korang kenal x? Maybe ramai yang xkenal sebab xpernah dengar? xfemes kan? Tapi kalo korang pernah tengok citer "Pitch Perfect" sure korang kenal gegurl yang cantik dan mempunyai suara yang agak merdu sekali! Saper yang belum tengok citer Pitch Perfect, Cik Tiey syorkan tengok sebab citer dia memang awesome and you also can take advantages from this story "Never give up'!

####Pitch perfect


####Heroin citer "Pitch Perfect" @ Anna Kendrick



Comelkan dia?? Ok. dalam scene "Pitch Perfect" Anna merupakan pelajar baru of Barden University. Dia menghadiri uji bakat bagi sesi pemilihan kumpulan vokalis dan she sang this song "cup". Best kot :)

#Time audition


####Cup song by Anna Kendrick is so awesome







3 comments:

  1. kita dah tengok dah. best best.. hehe suka tengok masa dia main kan cup tuh.. and suka time part nak dekat last yang ada lagu price tag.. smart sangat~

    ReplyDelete
  2. hai.. salam kenal,
    follower no.150
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  3. Yup Tcca. Best and she is so creative la. Boleh buat music guna cup. Of coz la, the best scene at the last performance tu. 2 3x jgak tiey tngok, best diorang nyanyi lagu mix2 g2.

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)