Thursday, 27 June 2013

Sponsorship Offered is Closed Now!

Assalamualaikum w.b.t,

Salam malam Jumaat yang barakah untuk seluruh umat Islam. Alhamdulillah, hujan telah membasahi bumi serambi mekah pada petang tadi dan pelangi yang sungguh indah terlakar pada dinding-dinging langit. Haiwah, sungguh cantik ciptaan Allah S.W.T. Orite, straight to my purpose i wanna announce an important thing, it is related to sponsorship offered! Untuk pengetahuan anda, entry sebelum ni  Cik Tiey ada utarakan niat nak sponsor segmen/giveaway kepada blogger-blogger Malaysia "sini". Perhhh, ayat macam den ni kaya bhai. hohoho. So, today Cik Tiey nak tutup rapat-rapat pintu permohonan sponsor sebab ramai sangat PM kat facebook.


Kepada sape-sape yang Cik Tiey dah reply tu or give respond, better PM me kat fb ye. Maaf sangat-sangat sebab barang yang Cik Tiey sponsor biasa2 je, hanya mampu sponsor 2/3 hadiah untuk satu segmen. Well, cost tu dah masuk RM30 utk setiap segmen. Bayangkan kalau sekarang ni nak support 10 orang blogger, so kira-kira lah sendiri. hehehe. Insha'Allah jika duit masuk, Cik Tiey bukak pulak pintu sponsor luas2. Kalau korang tengah cari sponsor, why not you PM me kat fb even sponsorship offer dah tutup, nanti Cik Tiey consider lah dulu.

Here is my offical fb: "FB Cik Tiey"


2 comments:

  1. salam.. saya amal dari blog sayacikamal.blogspot.com
    maaf, acctually ada problem dgn chat.. maaf klu dah mnyusahkan.. saya nak buat GA with my partner.. dan kami rancang nk wt yg simple dan sikit syaratnya.. nnt ramai yg akan join.. insha allah.. lgpun ini first time.. amal nk tny, awak boleh sponsor tak.. kalau boleh syarat 2 sahaja.. follow blog dan fp ke.. atau mungkin boleh runding lagi :D



    p/s : Boleh x anta chat kat fp amal.. fb amal problem.. kt fp, xboleh mula chat dulu.. so boleh tak awk anta chat kt fp amal dulu.. maaf menyusahkan awak..

    https://www.facebook.com/pages/CIK-AMAL/436770083078636?ref=hl

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)