Wednesday, 11 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum w.b.t,

Jemput join GA sis Emma you all. Syaratnya sangat senang!
Klik banner yer:


Once 22 March is arrive, so I just wanna wish "Happy belated" to sis Emma :)


Happy suweet 24 sis Emma yah!

Ucapan diiringi doa untuk sis Emma,
Ikhlas dari saya Fatihah Azanan :)


Amin....Ya rabbal alamin...

The most important thing since age is growing faster, semoga dipercepatkan jodoh. Eah dah kahwin belum eah Sis Emma ni. Okei. Kalau dah kahwin semoga kekal bahagia hingga ke hujung hayat.
Insha'Allah.


Amin once again. Tuan empunya badan lawa, conpem ramai peminat ni. hihi. Anyway, May Allah bless you dear sis Emma :)


Salam perkenalan dari saya, semoga ukhwah kita terbina dengan eratnya walaupun menggunakan blog life. hihiks. Nice to meet you .



7 comments:

  1. Assalam , terujanya , suke sgt ! sukenyer wishes awak syg ,

    nanti tengok url blog awak kat blog kite ye ? :)

    Good luck dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam sis. Ok, thanks a lot sis :)

      Delete
  2. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  3. saya dari GA yang sama, goodluck :)
    saya follow ye, please followback okey?
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  4. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)