Monday, 9 February 2015

Kos Biomole Ni Susah Macam Medik Ea??

Assalamualaikum w.b.t,

Bila junior or junior to be search for keys #Biomole UiTM, taraa membawa kepada my blog. Alhamdulillah, ikhlas hati ini memang nak tolong adik2 yang nak further dalam degree especially kos Sains Biomolecule UiTM Shah Alam. 



Ok, Bila adik2 ni tanya. 
#Akak....Kos ni susah kan? Ade orang kata lagi susah dari MEDIK??
Ekk. Entahla akak nak bagi komen. Honestly, kos ni "memang susah" kalau korang xstudy. hihi. So far ade je yang dapat Dekan! Cuma akak je belum :(.


Every sem memang plan nak dapat dekan. Satu KELAS punya skor!! Malangnya final punya soalan perhhhh... Pikir luar kotak. So?? hahaha. Cobaaan. Bila nak dekat result keluar hanya mampu berdoa la, usaha pum dah. So tawakkal je lah. Cuma, nasihat untuk adik2 yang nak sambung kos ni make sure korang memang kena betul2x serius giler la. Rajin tu penting!


Jangan jadik macam akak, malas nak mampuih.. Oppsss. Entahla, sejak masuk degree ni memang perangai macam tu. heee. Ape pum never give up. I will try my best especially skor Dekan. hurm..

So, thats all. 

3 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)