Thursday, 12 February 2015

BlueStacks App Sama Macam Play Store?

Assalamualaikum w.b.t,

Sape tau ape tu BlueStacks? Ahaa. Yang belum tau tu jom ambik tau. BlueStacks ni merupakan satu application sebijik macam Play Store, tempat untuk download apps contoh whatsapp, camera 360 ataupum games. Play store khas untuk pengguna mobile phone, tapi Bluestacks khas untuk komputer!


Sekarang ni whatsapp, games macam clash of clans, maze runner, instagram korang boleh access through computer. Perhh hebat. Nak main games yang ada kat play store tu pum korang boleh main semua. Ahaaa. Thorbaik! 

Download kat sini: BlueStack App


Click download, pastu install je. Then korang pilih nak install ape! Memang puas hati. 



1 comment:

  1. pernah download before this.. pastu uninstall. sbb berat. but its because my laptop ni dr zaman u bertahun2 yg lepas. dah kira mcm cap ayam dah. hehe.. mmg btul2 mcm appstore la. whatsapp, ig, etc n game2 yg kita main dkt tlfn blh main dkt laptop. besttttt! ;) www.sophiesm.com

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)