Sunday, 10 March 2013

Kelas cancel

Assalamualaikum.w.b.t,

Hye and good morning i wish to all of you. Pagi2 ni duk buat apo no? Tidur lg ker? Haish. Cik Tiey pagi2 lg ada kelas, pkul 9pagi kelas bio300. Cik Tiey & Cik Nini p awal2 lg sebab semangat giler nk belajar, well 1st day belajar kan lepas weekend. Tapi, agak hairan la lepas lama menunggu sekian lama sobab nya xde sorang pum yg dtg kecuali kiteorang berdua. Tetibe lecturer bio kiteorang masuk pastu gtau kelas cancel. Dia tanye xde org ke gtau kelas cancel?? Cik Tiey terus rasa sebak, geram, pahit yg pasti all sort of feeling tu ade. Lepas tu lecturer Cik Tiey suruh buat keje sendiri la.

p/s: Rasa sakit hati sangat2 kan bila member2 sekeliling ckit pum x text kita yg kelas ari ni cancel. Dah la kita ni non-resident, jalan jauh! So, time ni la kite boleh kenal sape kawan, sape lawan amacam?? Agak terasa hati sebab kalau ad important information Cik Tiey tanpa pikiq 2x terus je text diorang! Bukan sekali dua, tapi hampir bnyak kali. Bukan nk mengugkit ke hape. tapi cam tu lah....Think positive la, maybe diorang ingatkan Cik Tiey dh dpat msg dr member yg lain. Ok fine......:|


4 comments:

  1. soriii
    ak pon dpt late info gop
    sori sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. bereh. xdi tu emo je lebih. Mu bnyak dh berjasa ko aku, tp ore lain tu la hok aku hairan, sapa ati deh.huhuhu

      Delete
  2. tiey, betul tu..maase ni la nak tau saen tu ingat ke dop ko kito..this is the fact..people who care about us will always remind us as u said before.^_-

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)