Sunday, 26 May 2013

"Badan sihat, otak cergas"

Assalamualaikum w.b.t,

"Badan sihat, otak cergas" quote yang selalu kita dengar kan. So camner korang realisasikan quoted ni? Taking balance diet? No smoking or what? Family and Cik Tiey conpem la jogging. hihihi. Best kot jogging especially bila ada family or members. Sambil jogging boleh jgak main2 tau. Kalau kat Kuala Terengganu, mesti korang jogging kat Bukit Besar & taman depan Mydin Mall Ghanu kan. Kalau sini, kat Kelantan of coz la jogging kat Taman Tengku Anis. Jogging@berjalan adalah cara yang terbaik untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Selain dari jogging, korang boleh jgak shoot2 photos & cuci2 mata la.hehehe. Sane bukan korang sorang je jogging, awek2 cun, abang2 hensem & banyak lagi.hehe. Jom lah join bro & gegurls! Best kot.






No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)