Friday, 17 May 2013

Keputusan Permohonan UPU 2013

Assalamualaikum w.b.t,

First of all Cik Tiey nak ucapkan tahniah kat adik2 yang telah berjaya dalam keputusan UPU pada hari ni. Yang xberjaya tu sabar la eah, buat rayuan dulu, manala tau kot2 ade rezeki. Insha'Allah. Hari ni 17 Mei 2013, merupakan tarikh semakan keputusan permohonan kemasukan ke IPTA/Politeknik Premier bagi program pengajian lepasan SPM/Setaraf sesi akademik 2013/2014 di http://upu.mohe.gov.my/. So, sebelum nak check tu tarik nafas panjang2 tau takut nanti lepas check jadi benda lain kan.hehehe


Yang Cik Tiey nak highlight kat gambar atas tu, semakan keputusan kiteorang la. Keputusan permohonan ke program pengajian ijazah bagi lepasan STPM/Matrik/Asasi/Stam/Diploma/Setaraf lambat lagi. Tarikh boleh check result 2.7.2013, tapi hati ni dah rasa ketakutan yang amat sangat. The most important thing, kita sama2 berdoa kepada ALLAH moga dipermudahkan segala urusan. Amin :)



1 comment:

  1. Hi Dear,

    i Like Your Blog Very Much..I see Daily Your Blog ,is A Very Useful For me.

    permohonan upu

    Ambil peluang keemasan daripada semakan & permohonan upu online di Malaysia. Awak boleh daftar dan terus berjaya masuk diterima sekarang @ myupu.co.

    Visit Now - http://myupu.co/permohonan-upu

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)