Friday, 10 May 2013

||EPAK TiME|

Assalamualaikum w.b.t,

Kalo Cik Tiey dah mula bukak entry, ni je lah jadinye. My new entry is just to share about my life when i'm at home, spending my time dengan goyang2 kaki, surfing internet, main games and the most valuable moment mestila "Lepak Time".huhu.Even though my birthday dah berlalu kira2 1minggu, tapi ade lagi yang sudi menyambut birthday kiter. Untungla kan2. hahaha. Honestly, tahun ni tahun yang paling untung. Dah la dapat bnyak hadiah, so just saying Alhamdulillah atas segala rezeki yang dikurniakan.

So, lepak time? Of coz la my elder sister yang belanja. Nak harapkan Cik Tiey tu lain kali la. Al-maklumla kekurangan pulus.hehe. Thanks to my beloved sister, Kak Yana & Kak Wani for do always treat me. hehe. Ni la kojo den duk umah, jadi ekor je sebab orang lain yang akan belanja. lalalala. Best kot hidup camni. haha. Tpi kesian la kat akak2 Cik Tiey sebab jadi mangsa buli. hihi. Xpe, nanti Cik Tiey keje conpem titew belanja kome.

####Makan sat! Kuah sup perut, tapi perutnya dah habis la plak. So makan nasi ngan daging bakar + sup + singer ben. RM7 sumtim, depan Wisma je ni.




####Hangout kat tepi airport jap. Jumaat malam mesti ramai yang duk kat tepi ni (Antara budaya ore Kelate). So jangan terkejut la kalau korang yg xfamiliar lalu kat kawasan ni :)





####Finally dapat jugak Cik Tiey merasa Burger Bakar kat KB ni haaa. Best kot! RM8 sumtim je



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)