Thursday, 30 May 2013

KLIPS

Assalamualaikum w.b.t,

Hye! Kalau korang dah join 8share.com, so ape kate korang just klik kat bawah tu ade button klips!
Korang tau x ape tu klips? Haaa, Kalau korang nak tiket cinema free, korang just share movie yang ade label "free pass" sahaja and share lah kat mane2. So, kalau ramai yang klik, so semakin luas lah chance korang nak menang tiket yang korang share tuu.


Cik Tiey dah menang, 2 tiket "Epic" latest cartoon movie tau. Tapi kat Kelantan xde cinema, so simpan je lah tande kenangan.huhuhu





No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)