Sunday, 19 May 2013

Majalah/Newspaper suka meroyan!

Assalamualaikum w.b.t,

Jika sebelum ni Cik Tiey pernah post pasal ""Go Home Editor, You're Drunk" dan hari ni still nak ulas benda yang sama. First of all, sorry lah kalau tajuk entry tu kasar sangat2! Den mintak maaf tau. Jika past post tu pasal newspaper, yang sekarang ni plak majalah. Bukannye Cik Tiey nak mengaibkan si editor tu hape, tapi benda tu lucu dan mungkin boleh dijadikan sebagai bahan lawak pastu masuk dalam kartun Ujang.kikiki. Apesal yang lawak sangat tuu?

Okei, majalah ni yang menyebabkan Cik Tiey tersengih & tergelak dengan jahatnya "Hahaha". Mengantuk kot editor ni time tengoh syok2 buat cerito pasal new entry. Ni haaa gambat dio.


##### Yang ni lah Cik Tiey nak tergelak! Nashrul Alif atau nama femesnya Nazim Othman, hero citer "Kau Terindah" gandingan mantap ngan Neelofa tu, lahir 16 September 2012. So, umur Nazim skrg ni baru je1 thun la eah.hehehe. (Zoom biodata daripada gambar atas tuu)


Aduh editor! Its ok, manusia xpernah lari dari kesilapan kan? So, hopefully silly mistake camni lain kali elakkan kan lah. Xpasal2 yang majalah hiburan jadi majalah lawak cam Ujang. huhuhu.

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)