Monday, 24 December 2012

Hati xtenteram bila pikiq psal MUET!

ASSALAMUALAIKUM w.b.t,
Muet oh muet, diriku sentiasa terpaku tatkala memikirkan mu oh muet. Entahla,sero nalim tahap dewo kalu mikir ko muet ni. xtau la nk kato gano. YA,ALLAH engkau permudahkanlah segala urusan ku.AMIN! In sha ALLAH,saya akan usaha sebaik mungkin utk dapatkan band 3 keatas! usaha tangga kejayaan.

Mano2 hok tebaca entry post2 sy ni terutamanya hok bab2 speaking bahaso ingeris tu harap la jngan suko sore mugo ayat bi kito tu dasyat that dewo. Dalam blog ni la sy nk naip gapo2 hok sy raso sy xpatut tulis kat fb. Tapi kalu ada ore sudi nk betulkan ayat bi kito meme dialu2 kan la. Kiro nk practise nulis n speaking dlam blog ni je la.

So stakat tu je lah nk share hari ni.hehehe. tq sapo2 hok sudi baco.

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)