Sunday, 6 January 2013

AJL 2013??

Assalamualaikum w.b.t,


Nyte all of you and have a great day. Tengah buat ape tu smua? tngok AJL ke? Indeed! But for me, bosan giler la AJL ni. xtngok pum, tp sbab tmpat study kita area kat tv room so rase la jgak tempias nya. Rasa cam mengantuk je bila dengar artis2 ni nyanyi. Tp, respect kat sorang artis ni yg xlain & xbukan Shila Amzah je la, comel ape pakai tudung cam tu kan. Tengok x yg ombak rindu scene tu? Aron Aziz dukung adira AF. Wah! Dah berani der artis2 Malaysia skrg cam hollywood artis jek. Eah,kate xtngok tp crita cam xmiss ckit pum scene AJL ni. hehe



Actually,bila dh mengadap betul2 kat room tb mestila dngar kan & jeling2 la ckit. Sape la yg nyanyi lagu mcam black metal tu. Entahla,teruk2. subhanallah dunia skrg ni kan,semata2 nk kejar populariti smpai buat sumtim tu tnpa fikir ckit pum. Hurm, rase tido awl la malam ni, sbab lagu2 AJL ni mengulit mata je. hehe. sorry la eak peminat fanatik AJL, ikhlas komen kita tu. :)



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)