Thursday, 10 January 2013

Shopping Time!

Assalamualaikum w.b.t,
JPA dah masuk kelmarin, rasa sebok giler. HAHAHA. Rasa sebok? xde la. xctually rasa tumpang gembira la kat kekawan yg duit JPA dh msuk,snyum lebar je diorang. Yela, sblum ni muka tu kusut je sbab asyik pkir pasal duit. huhu. So, on the spot la p shopping lpas tau JPA masuk. Kita pum turut shopping tp status sbnar just accompany my bestie je. hehe. Wah, mmg best giler la shopping ni, smua brg yg kita tngok tu rasa cam nk sumbat smua je dlam trolli. Tp, hakikatnye duit dlam bank ad brape sen je. sedih2. sob3


Well, teman org tp kita plak yg jadi kaki shopping. Biasa la gegurl bila tngok barang comel2. Bnyak jgak yg duit poket ni hilang, hurm. kejap lg kena berjimat cermatla. Duit oh duit! beli brg skrg ni dgn harga RM100 mcam RM50 je. Nilai mata wang tu tinggi sngat, pastu barang mahal la plak. Adoyai. Kita just PTPTN yg xsbrape tu, tp ALHAMDULILLAH atas rezeki yg ALLAH kurniakan :). Ni ad beberapa gmbar yg smpat snap time nk tunggu driver dtg ambik. Ceh, driver la sngat kan. huhu.



Biar gambar je yg berbicara. Peace yoooo!














No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)