Sunday, 10 February 2013

At hOME

Assalamualaikum w.b.t,

As the Chinese celebration we got a long holiday at home, so i just spending my time by doing my habit. Muahaha. How about study? Chill la bro, xkan la balik umah terus study kan? Tiey ni bukannya yg jenis rajin, sbab sumtime i have to force myself to get interest on study and be hypocrite that i'm a hardworking person. Eakk, hypocrite ker camtu? Xla kan, memandangkan life sebagai student camtuu la.huhu

Ni hobi tiey sejak kecil lg, since umo 5years kot. Disebabkan terlampau fanatik terhadap dunia lukisan cartoon, sampai rumah ku syurgaku tu dijadikan sebagai hasil art tiey. hahaha. Tp, tu dlu la. Sekarang kalau tiey buat the same thing, makan kelepak dari my mum la. Melukis? Ape yg anda faham? Pelukis mesti taula kan disebalik lukisan tu.hehe. Bagi tiey, time2 stress best kalau kita melukis sbab dengan cara ni kita dapat slow2 release stress sambil berkhayal2 ckit.hihi. Tapi hakikatnye melukis tu mmg best sesangat! Kalau tengok kat negara omputeh, fuyoohh lg la creative diorang melukis, 3D siap brader. Nampak lukisann diorang cam real je. Tapi,seandainya tiey diberi peluang la, of coz tiey mmg nk cuba melukis. Dari pengalaman tiey la, melukis tu senang je tp mewarna tu amat susah. Tak g2 kan wahai pelukis2 semua?hehe

Ni la lukisan yg tiey buat, agak2 korang mesti cikgu sekolah rendah siap bg 5 stars kan? hahaha


Tapi kan, siyes tiey memang minat giler melukis ni. Kalau xcaye, ce tengok nota2 tiey mesti punya ade lukisan cartoon, especially Biology.. hehe. Student Bio mesti paham kan. Korang2, ce tengok video ni! Memang terbaik la pelukis ni, sbab hampir tercengang mulut den time tngok dia melukis, macam real. Walaubagaimanapum, bersyukurlah yg bakat kita dapat tu smuanya Anugerah illahi :)



No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)