Monday, 4 February 2013

Baucer buku RM250.00

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat petang semua! Tengah buat ape tuu? xde kelas ke ari ni? hehehe. Saya dah habis kelas dah dari xdi ag, pkul 2ptg :) Warga siswa siswi semua or sape2 yg berstatuskan sebagai seorang pelajar mesti dh dapat baucer buku kan. RM250 baucer buku, agak2 mmg banyak la, tp korang nk buat ape eak? Dengan khabar angin dari member2, yg pengunaan baucer buku tahun ni straight ckit syarat2 dia tu. Apekah itu? Member tiey baru je memborong alat2 tulis kat pustaka seri intan kat shahbandar, Kuala Terengganu kelmarin dan dia gtau yg setiap pembelian RM50 menggunakan baucer tu hanya RM10 je kita boleh beli alat tulis, for the rest buku. Apekah ini yg dinamakn ###$$$?? Xtaula, ape function baucer buku camtu. Ingat ke kami ni student membaca je ker? Nak buat nota, nk menulis semua tu nk guna alat tulis tau.

Tambah2 lagi bila ada member tiey yg lain gtau, RM10 tu utk alat tulis saje termasuk, pen, kertas kajang, kertas A4 and bnyak lagi. One more thing, dengar khabar angin lg yg novel dah xboleh beli dah. Sabo je lah eak kpd pencinta2 novel tu yg dh planning awal nk beli novel guna baucer buku xkesampaian. Yg paling sedihnya, makanan xboleh dh nk beli guna baucer sbab sblum ni ok je. Mjurla daripada RM250 baucer buku tu dh kena tolak dengan bayaran buku nota CHM260 yg berharga RM75, so ad ckit lg la balance. Kalau x, pening kepala la den nk pikiq camner nk habiskan baucer ni selain sedekahkan kat adik2. Korang tau x kedai komputer mana kat kuala terengganu ni yg menerima baucer buku?

####Baucer buku tahun 2012


####Baucer buku tahun 2013


####Eah ade pesanan ckit pm kita bg utk student. Meh baca ni. hehe


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)