Wednesday, 20 February 2013

Go go go more Tiey!

Assalamulalaikum w.b.t,

Sihat2 semua yer adik2 kakok semua! Harap g2 la deh blako. Hari ni baru cik tiey dapat sedut oksigen dengan tenang ckit, memandangkan kerja2 yg berat dah siap. hihihi. Nak kata this week bz pum, agak la bz smpaikan tido sokmo je lewat. Haish. Semalam tido pkul 4pagi, lpas siap buat slide utk presentation CHM260, and stdy skit utk quiz. Tapi agak tersentakla, bila lecturer gtau yg presentation xjadi, fuh rasa agak....entahla. Speechless kot. Tapi, xkisahla memandangkan smua benda utk presentation dh siap wlaupun snggup tido lewat demi nk present utk ari ni.

Starting from this week jadual cik tiey agak packed la as the final exam just around the corner, just ade 3weeks more. muahaha. Kenalin tahap dewo la wei! Apa yg cik tiey harapkan, segala urusan dipermudahkan oleh ALLAH s.w.t dan tunjukkanlah daku jalan yg lurus. AMIN. GO go go go more and never give up such as last night The red Warrior tournament! Tahniah Keita Mandjou! U make me proud on you and give me a good example which is never give up even though we have been failed before. So, go go go and xoxo :)



Based on figure above, jadilah cam katak tu ye, never give up even though chance yg ade tu agak tipis. Tpi, we should try first, and see the result mane la tau berjaya kan??


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)