Wednesday, 13 February 2013

Pantai Sabak,Kelantan

Assalamualaikum w.b.t,

Hye, korang penah x pergi kat pantai sabak? Untuk pengetahuan anda, pemandangan Pantai Sabak zaman2 dulu dengan sekarang, dh berubah sesangat2. Al-maklumla disebabkan hakisan kuat, pantai ni dah menelan hampir 100 buah rumah tau. Member tiey pum pernah gtau yang skrang ni, kat tengah2 laut tu dulu ada rumah dia, tapi disebabkan ombak pantai yang kuat dan menghakis, semua tu tinggal kenangan. Dulu kecik2, selalu je pi kat pantai Sabak sebab my father ni kerja ukur2 pantai, pastu taulah kerja budak2 yg xde benda lain lg iaitu collect sea shells la.

Tapi sekarang kalau p pantai Sabak, just tengok pemandangan dan isi perut kat warung mak cik ni. Memang murah & best kot makanan kat warung ni. So, sape2 yg nak try jomla datang.

Ni, a few photo yg ade kaitan dengan Pantai Sabak :)








No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)