Saturday, 9 February 2013

UiTM Penerapan

Assalamualaikum w.b.t,

Good mornim and have a nice dreams to all of you. Why the main tittle was about UiTM penerapan? Tut tut tut...Actually baru je isi pin UiTM penerapan utk smbung ijazah sarjana muda tahun 2013 yg sudah lama dibukak dan keputusannya bulan 5. So, ape ni penerapan UiTM? Penerapan Uitm ni khas utk budak2 diploma last sem apply utk ijazah sarjana muda even though belajar xhabis lg. Tapi, a few course yg xdpat nk apply under penerapan such as dentistry yg mana merupakan impian ku utk continue study. Dah tu xde rezeki nk apply under penerapan, so maybe kena isi dlam upu USM la.

Ok, ni lah cos yg tiey pilih & masih mempunyai peluang sebanyak 3 kali utk proses semakan. Jadi, ad chance lg nk ubah dan harapan tiey utk diri sendiri, semoga ALLAH mempermudahkan urusan & ap yg pilih tu adlah yg terbaik utk diri sendiri family, negara dan smua yg berkaitan


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)